iPad Air Digitizers – Onze kwaliteitstandaard

De afgelopen maand zijn we langs geweest bij diverse reparatiebedrijven om te vertellen over Minpex en onze visie op de huidige reparatiemarkt. We hebben veel nieuwe mensen leren kennen en veel informatie en kennis opgedaan over de reparatiemarkt en de kwaliteitsbehoefte van onze klanten. Tijdens de gesprekken kregen we onder andere veel vragen over de kwaliteit van onze iPad Air Digitizers, voornamelijk omdat het lastig blijkt om de juiste kwaliteit te vinden op de huidige markt.

Het vinden van de juiste kwaliteit iPad Air Digitizers was ook voor ons een uitdaging. Na een intensieve zoektocht en een selectie tussen meer dan 40 fabrikanten, hebben we de juiste iPad digitizers kunnen selecteren. Onze kwaliteitstandaard tijdens deze selectieprocedure was erg hoog, vooral omdat veel reparatiebedrijven al langere tijd klachten ondervinden met de huidige iPad schermen. Problemen met de touch-functie en een Home-button die los komt waren ook aan de orde van de dag.

We vertellen jullie daarom graag dat we op dit moment een kwalitatieve lijn iPad schermen kunnen aanbieden met een uitvalpercentage van slechts 0,89%. (Dit is minder dan 1 op de 100!)

Dit is waar wij op letten

Home button 

Een van de meest voorkomende problemen met de vervangende digitizers: je moet de home-button opnieuw vastlijmen. Wij hebben er voor gezorgd dat de home-button op onze schermen nooit meer los komt. Dit komt doordat een andere manier van verlijmen wordt gebruikt tijdens het productieproces.


Flex Cables

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit flexkabels met de juiste hoeveelheid koper in de kabels. Daarnaast zorgen we er voor dat alle kabels op exact de juiste plek zijn gemonteerd, zodat je geen kabels in rare bochten hoeft te leggen.


Camerahouder

De camerahouder zit altijd op exact de goede positie, dus ook die hoef je niet opnieuw vast te lijmen. Daarnaast heeft de cameralens een groene gloed wat zorgt voor de juiste lichtinval op de camera (net zoals bij de originele schermen).


Volledig koperen geleiding

Dit is denk ik een van de belangrijkste toevoegingen aan onze digitizers. We hebben er voor gezorgd dat de geleiding volledig van koper is. Omdat koper een dure grondstof is, kiezen veel fabrikanten ervoor om koper te vervangen door zilver of tin. Het gebruik van dit materiaal zorgt echter voor problemen met het touchpaneel, bij koper wordt dit voorkomen.


Materiaal van het paneel

We hebben er voor gezorgd dat de combinatie van glas en plastic de exact goede verhoudingen heeft. Hierdoor voelt de glasplaat altijd goed aan en blijft de touch op een fijne manier werken. Ook belangrijk: het scherm barst niet in 1000 stukjes, mocht het vallen.

Je kan je vast wel de laatste keer herinneren dat je een goedkope gebarsten digitizer van een iPad moest halen… Au!

Ik hoop dat we jou met deze post een beetje verder hebben kunnen helpen met jouw zoektocht naar de juiste producten. Heb je een vraag over één van onze producten? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

^^ Roy