iPhone 5G OEM Original Displays – Onze kwaliteitsstandaard

Zoals je waarschijnlijk inmiddels hebt ervaren kun je héél veel verschillende soorten kwaliteiten vinden bij diverse leveranciers in Nederland. Je vindt onder andere Copy, High Copy, Refurbished en OEM Original kwaliteit. Honderden verschillenden fabrieken produceren schermen binnen deze kwaliteitscategorieën, waardoor elke categorie onderling ook weer verschillen heeft in kwaliteit.

Hierdoor is het echt een wildernis in kwaliteiten en is het lastig om de goede kwaliteit in displays te vinden voor jouw bedrijf. Daarom zijn wij 6 maanden -inclusief reizen naar China- bezig geweest om de juiste fabrieken te vinden om mee samen te werken. Samen met de gekozen fabriek hebben we afgestemd hoe onze displays geproduceerd moeten worden. In deze post vertel ik je graag meer over onze kwaliteitsstandaard van het iPhone 5G scherm.

Product information

Quality standard  OEM Original.
LCD  Refurbished (nier eerder refurbished).
LCD Quality   Geen vlekjes of dode pixels. Even helder als nieuwe exemplaren.

Small parts

Zoals je kunt zien, zorgen wij ervoor dat alle small parts op de juiste plek zitten. We zorgen ervoor dat de Camera Holder, Ear Mesh en Proximity Sensor houder op de goede plek zitten én dat al deze onderdelen in de juiste positie zijn gemonteerd.

Back plate

All onze schermen zijn uitgerust met een backplate. Hierdoor kunnen de schermen niet beschadigen tijdens transport of gebruik en is het gemakkelijker om het vast te zetten op het toestel. De back plates van onze displays zijn van de beste kwaliteit en worden van te voren getest om problemen te voorkomen bij het plaatsen van de homebutton.


Cold glued frames

We zorgen ervoor dat onze schermen niet loskomen en dat ze stijf zijn. De fabriek gebruikt een gold glue proces om ervoor te zorgen dat de frames zeer stijf zijn. Ook zorgen wij ervoor dat de frames op de juiste plek zitten, waardoor jij ze eenvoudig op de iPhone kan monteren.


Foam connectors

Alle connectors zijn uitgerust met nieuw connector foam. Dit zorgt ervoor dat de kabels en connectors geen kortsluiting kunnen veroorzaken tijdens gebruik.

Ik hoop dat deze post jou kan helpen bij het vinden van de juiste materialen voor jouw reparaties. Heb je toch nog vragen/opmerkingen? Neem dan even contact met ons op, we staan je graag te woord.

^^ Roy

Bewaren