iPhone 6G High Copy – Onze kwaliteitsstandaard

Ja, weten het.. Iedereen verteld je dat zij de allerbeste kwaliteit iPhone schermen kunnen leveren. Er wordt gegooid met termen als A+, AA+ en AAAA++++. Dit maakt het maken van onderscheid tussen de verschillende High-Copy schermen niet makkelijker. Wij hebben besloten dat we niet mee doen aan het spelletje “Wie heeft de meeste A’s” maar gewoonweg het beste iPhone Display willen leveren. En dat lukt heel erg goed.

Een van de belangrijkste dingen van een goed iPhone scherm is het LCD scherm dat wordt gebruikt. We hebben héél veel verschillende LCD fabrikanten uitgeprobeerd zoals Tianma, LG, DUO etc. Uiteindelijk zijn we het meest te spreken over de resultaten van de ShenChou schermen. In vergelijking met de originele schermen is dit het LCD wat het meest overeenkomt kwa kleur. Ook is de uitval van deze LCD panelen nihil.

Productinformatie

Kwaliteitsstandaard  High Copy
LCD  ShenChou
LCD Quality   Geen vlekjes of dode pixels

 

Small parts

Zoals je kunt zien, zorgen wij ervoor dat alle small parts op de juiste plek zitten. We zorgen ervoor dat de Camera Holder, Ear Mesh en Proximity Sensor houder op de goede plek zitten én dat al deze onderdelen in de juiste positie zijn gemonteerd.

Anti static sticker

Dit is een zeer belangrijke feature op onze iPhone schermen. Zoals je misschien is opgevallen, zijn alle originele schermen uitgerust met een antistatische sticker. Dit materiaal zorgt ervoor dat de statische energie van een persoon of ander object geen invloed heeft op de functie en werking van het scherm. En dit zorgt er weer voor dat je geen ghost touch of groene strepen in het scherm krijgt. Omdat dit materiaal vrij prijzig is, voegen veel fabrieken dit meestal niet toe aan de onderdelen. Onze fabriek doet dit op ons verzoek wel.


Back plate

All onze schermen zijn uitgerust met een backplate. Hierdoor kunnen de schermen niet beschadigen tijdens transport of gebruik en is het gemakkelijker om het vast te zetten op het toestel. De back plates van onze displays zijn van de beste kwaliteit en worden van te voren getest om problemen te voorkomen bij het plaatsen van de homebutton.

Cold glued frames

We zorgen ervoor dat onze schermen niet loskomen en dat ze stijf zijn. De fabriek gebruikt een gold glue proces om ervoor te zorgen dat de frames zeer stijf zijn. Ook zorgen wij ervoor dat de frames op de juiste plek zitten, waardoor jij ze eenvoudig op de iPhone kan monteren.


Foam connectors

Alle connectors zijn uitgerust met nieuw connector foam. Dit zorgt ervoor dat de kabels en connectors geen kortsluiting kunnen veroorzaken tijdens gebruik.

Ik hoop dat deze post jou kan helpen bij het vinden van de juiste materialen voor jouw reparaties. Heb je toch nog vragen/opmerkingen? Neem dan even contact met ons op, we staan je graag te woord.

^^ Roy

Bewaren