iPhone 7 High Copy Displays – Onze kwaliteitsstandaard

Het iPhone 7 High Copy display is anders dan tegen zal komen bij de meeste leveranciers. De prijzen van de iPhone 7 High Copy schermen schieten heen en weer tussen de 60 en 120 euro voor een High Copy scherm. Maar wat is nu eigenlijk het verschil ik kwaliteit?

Nou, het grootste verschil in kwaliteit tussen een goed en slecht scherm heeft te maken met het materiaal dat is gebruikt tijdens de assemblage van de Display Assembly. Zoals je wellicht weet zijn er meerdere fabrikanten die High Copy LCD schermen produceren zoals Tianma, Shensou en AOU. Deze LCD schermen wijken vaak iets af van het origineel maar zijn een stuk goedkoper in productie waardoor de prijzen van een iPhone 7 scherm kan worden gedrukt.

Wij hebben besloten het anders te doen en te gaan voor het beste van het beste. Het prijsverschil is immers nihil te noemen. Voor de productie van het iPhone 7 scherm maken wij gebruik van een LG scherm (net zoals bij het origineel) waardoor je vrijwel geen verschil ziet als het gaat om scherpte-diepte en kleuren van het LCD. Er is dus bijna geen verschil in vergelijking met een origineel!

De kwaliteit van het touchscreen is het beste wat op dit moment op de markt is. De touchfuctie werkt vlekkeloos en het gevoel als je met je vinger over het glas gaat is perfect. Je moet het hebben geprobeerd 😉

Productinformatie

Kwaliteitsstandaard  High Copy (Met LG LCD)
LCD  Produced by LG
LCD Quality   Geen vlekjes of dode pixels. LCD is nieuw.

 

Small parts

Zoals je kunt zien, zorgen wij ervoor dat alle small parts op de juiste plek zitten. We zorgen ervoor dat de Camera Holder, Ear Mesh en Proximity Sensor houder op de goede plek zitten én dat al deze onderdelen in de juiste positie zijn gemonteerd.

Back plate

All onze schermen zijn uitgerust met een backplate. Hierdoor kunnen de schermen niet beschadigen tijdens transport of gebruik en is het gemakkelijker om het vast te zetten op het toestel. De back plates van onze displays zijn van de beste kwaliteit en worden van te voren getest om problemen te voorkomen bij het plaatsen van de homebutton.


Cold glued frames

We zorgen ervoor dat onze schermen niet loskomen en dat ze stijf zijn. De fabriek gebruikt een gold glue proces om ervoor te zorgen dat de frames zeer stijf zijn. Ook zorgen wij ervoor dat de frames op de juiste plek zitten, waardoor jij ze eenvoudig op de iPhone kan monteren.


Foam connectors

Alle connectors zijn uitgerust met nieuw connector foam. Dit zorgt ervoor dat de kabels en connectors geen kortsluiting kunnen veroorzaken tijdens gebruik.

Ik hoop dat deze post jou kan helpen bij het vinden van de juiste materialen voor jouw reparaties. Heb je toch nog vragen/opmerkingen? Neem dan even contact met ons op, we staan je graag te woord.

^^ Roy

Bewaren