Samsung Onderdelen – Coming soon!

Het stond al een tijdje op onze TO-DO lijst, het uitbreiden met Samsung onderdelen. De afgelopen maanden werd ons al vaker de vraag gesteld wanneer wij zouden starten met de verkoop van Samsung onderdelen.

Waarom nu toch Samsung? 

In eerste instantie is het nooit onze bedoeling geweest om ons op andere merken te focussen dan Apple. Wij hadden verwacht de dat we aan alleen Apple onze handen al vol zouden hebben. En dat was ook zo! We hebben het afgelopen jaar heel veel tijd en energie geïnvesteerd om de onderdelen lijn voor Apple producten kwalitatief stabiel te krijgen. En dat is ons gelukt! De gemiddelde uitval is onder de 2%, en we krijgen langzaam onze handen vrij om te focussen op nieuwe kansen. Ons nieuwe doel: Uitbreiden met Samsung onderdelen van dezelfde kwaliteit. 

Originele Samsung onderdelen

De Samsung markt kent een sterk wisselende kwaliteit. En als jullie ons een beetje kennen, dan weten jullie dan we alleen voor het allerbeste kiezen. Daarom hebben wij besloten enkel originele Samsung onderdelen te gaan leveren. Deze Samsung certified producten zul je over twee weken in onze webshop tegen komen. Alle producten zullen in “servicepacks” worden geleverd zoals jullie van originele Samsung onderdelen gewend zijn. De uitval op deze producten is nihil.

Voorraad & Prijs 

Ons doel is om een zo stabiel mogelijke voorraad aan te leggen. Vanzelfsprekend hebben we even een paar weken nodig om er achter de komen welke producten veel verkopen, en waar we dus meer voorraad van moeten houden. Ons voorraadsysteem “voorspelt” de benodigde voorraad binnen enkele weken. Hou er dus even rekening mee dat de voorraad de eerste weken wat wisselvallig zal zijn, maar we dit snel zullen oppoetsen!

Wanneer je los kan? 

Ons doel is om in de laatste week van Augustus te starten met het leveren van Samsung onderdelen. Natuurlijk sturen we je een mailtje als het zo ver is!

Tot snel!
Roy & Julien